Skip links

Història

La història d’aquesta empresa es remunta a inicis de l’any 71. L’empresa va adquirir un petit garatge situat a la carretera de Valls n.10 de Santa Margarida de Montbui. Un taller on amb prou feines cabien dos cotxes. El nom oficial de l’empresa era REPARACIONES ELECTROAUTO. Al cap de poc temps es va llogar un immoble situat al costat del taller, amb major capacitat. Es va començar a reparar i vendre cotxes i tot tipus de maquinària agrícola (tractors, recol·lectores, abonadores,…).

En aquells temps, el garatge tenia una plantilla fixa amb tres mecànics i una secretària. Des del principi es va destinar un espai concret per a la reparació de tot tipus de maquinària forestal i agrícola. A mitjans dels 80, s’amplien les instal·lacions, en adquirir un solar al costat del garatge. Es construeix una petita botiga on s’ofereix la maquinària agrícola.

Des de bon principi, l’empresa ofereix al client la tecnologia més avançada. Es visita i participa a fires de renom com la Feria de Zaragoza, la Fira de Mollerussa, la Fira d’Igualada,… amb la finalitat d’estar sempre informats de qualsevol novetat al mercat. L’empresa és pionera a la comarca de l’Anoia en la comercialització de màquines escorxadores d’ametlles, esmoladores de pedres i, fins i tot, arriba a crear noves màquines com el desabellador, distribuït per tot Espanya.

Als 90, la petita empresa necessita obrir-se mercat i es trasllada a la ciutat d’Igualada per oferir una millor atenció i servei. És en aquest moment quan sorgeix SERVI-CAMP, un magatzem amb exposició de maquinària agrícola (motobombes, submergibles, motocultors, arreus,…) i amb un gran estoc de productes per a la seva llar, el seu jardí i la seva piscina.

En començar el nou mil·lenni, SERVI-CAMP es mou a la carretera de Valls, 12 d’Igualada. Les seves noves instal·lacions permeten exposar als nostres clients tots els nostres productes de regadiu, ferreteria i maquinària agrícola. Seguim amb la mateixa il·lusió dels 70 però amb l’experiència acumulada durant més de 50 anys.

Garantia de qualitat que els nostres clients comproven dia a dia en el tracte professional i humà.