Skip links

Servei tècnic

Servi-Camp ofereix un servei integral de manteniment i reparació de tot tipus de maquinària: forestal, jardineria, agrícola, regadiu i tot tipus d’eines.

Tots els productes que posem al seu abast a Servi-Camp poden ser revisats i reparats pels nostres experts mecànics.

Servei post-venda

Assegurem el servei tècnic de les màquines adquirides al nostre establiment.

Manteniment

Fem el manteniment i garantia de tot el material venut al nostre establiment. Estem en disposició d’un estoc de les peces més essencials de les nostres marques i estem amb comunicació directa amb aquestes per adquirir les peces danyades a l’instant.

Reparació

Reparació, en general, de tota mena de maquinària agrícola, jardineria i forestal. El nostre taller compta amb mecànics professionals que reparen les seves màquines quan s’espatllen. Oferim a aquells que han dipositat la seva confiança en comprar una màquina el nostre millor servei i atenció.

Assessorament

Servi-Camp ofereix assessorament sobre l’elecció dels seus equips i eines, així com sobre el seu ús per a activitats agràries, forestals, de jardineria… Vols saber quin tipus de bomba o generador respondrà a les seves necessitats? No sap quin tallagespa s’adapta a les característiques del seu jardí? No sap com ha de netejar la seva piscina o com l’ha de mantenir durant els mesos d’hivern? Servi-Camp té una resposta a cada una de les seves preguntes i una solució per a cada un dels seus problemes.